تبلیغات
تزیین - رنگینك

تزیین

پنجشنبه 10 تیر 1389

رنگینك

نویسنده:   

● مواد لازم :
▪ خرما یك كیلو
▪ آرد گندم ۵۰۰ گرم
▪ مغز گردو ۳۰۰ گرم
▪ پودر قند یك فنجان
▪ كره ۲۵۰ گرم
▪ دارچین دو قاشق مرباخوری
▪ پسته چرخ شده نصف فنجان
● طرز تهیه:
هسته های خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید. در دیس گردی یك ردیف خرما بچینید و سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید كه كاملاً طلایی شود و بعد كمی كه خنك شد نصف آن را روی خرماها ریخته و كمی پودر قند روی آن بپاشید و دوباره یك ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی مانده پودر قند را بر روی آن بپاشید. در انتها می توانید سطح رنگینك را با دارچین و پودر پسته تزئین كنید.
● نكات تغذیه ای :
این گونه دسرها دارای انرژی زیادی هستند. به همین دلیل برای ماه مبارك رمضان مناسب می باشند تا در هنگام روزه داری فرد دچار گرسنگی و بی حالی نشود.
در تهیه این دسر از خرما ، كره ، آرد گندم و مغز گردو به مقدار زیاد استفاده شده است كه در مجموع انرژی زیادی معادل ۸۰۹۳ كالری دارا می باشند. اگر این مقدار رنگینك، توسط ۲۰- ۱۵ نفر خورده شود، به طور متوسط سهم هر فرد از انرژی ۴۶۲ كالری خواهد بود.

نظرات() 
Can Pilates make you look taller?
یکشنبه 12 شهریور 1396 06:11 ق.ظ
Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
I'm getting tired of Wordpress because I've had
problems with hackers and I'm looking at alternatives for another platform.
I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 07:02 ق.ظ
Great post. I was checking continuously this blog and I am impressed!
Extremely helpful info specially the last part :
) I care for such information much. I was looking
for this particular information for a very long time.
Thank you and best of luck.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :