تبلیغات
تزیین - طرز تهیه شله زرد

تزیین

چهارشنبه 4 شهریور 1388

طرز تهیه شله زرد

نویسنده:   

شله زردمواد لازم:(برای چهار نفر)



برنج 500 گرم
شكر 1 كیلو
روغن نصف پیمانه
زعفران سائیده نصف قاشق چایخوری
گلاب نصف پیمانه
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
دارچین یك قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
برنج را چندین بار شسته تا آب آن كاملاً زلال شود. سپس آن را با 6 برابر آب روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید. هر از چند گاه، كف برنج را می گیریم. وقتی مغز برنج كاملاً نرم شد شكر را اضافه می كنیم و مرتب آن را بهم می زنیم تا شله زرد كاملاً جا بیفتد. زعفران را در كمی آب جوش حل كرده و به شله زرد اضافه می كنیم. سپس روغن را داغ كرده و به آن اضافه می كنیم، آنگاه كمی از بادام را كنار گذاشته و ما بقی بادام را همراه با گلاب داخل شله زرد می ریزیم و كاملاً آن را بهم می زنیم تا تمام مواد با هم مخلوط شوند، سپس در ظرف را می گذاریم تا شله زرد آماده شده و جا بیفتد. در صورت استفاده از فر، آن را نیم ساعت در كف فر با حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از آماده شدن روی آن را با دارچین، خلال بادام و خلال پسته تزئین می كنیم.

نظرات() 
What do you do when your Achilles tendon hurts?
یکشنبه 12 شهریور 1396 04:29 ق.ظ
I think this is among the most important information for me.

And i'm glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is
perfect, the articles is really nice : D. Good job, cheers
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :