تبلیغات
تزیین - ترحلوای شیرازی

تزیین

یکشنبه 1 شهریور 1388

ترحلوای شیرازی

نویسنده:   

ترحلوای شیرازی

ویژه ماه مبارک رمضان

مواد لازم:

آرد برنج                    1 پیمانه

نشاسته گل              2/1 پیمانه

شکر                       4/3 پیمانه

گلاب                       2/1 پیمانه

شیر                        5 پیمانه

آب سرد                   3 پیمانه

زعفران حل شده        قدری

خلال بادام                4/3 پیمانه

پودر پسته                جهت تزیین

 

طرز تهیه:

نشاسته را در مقداری از آب سرد حل می کنیم و کمی استراحت می دهیم تا نشاسته ته نشین شده و آب روی آنرا دور می ریزیم ( اگر نشاسته در منزل تهیه شده بود چندین بار آب روی آن را عوض می کنیم تا طعم خاص آن خارج شود ).

3 پیمانه آب سرد را روی نشاسته اضافه و مخلوط می کنیم و از صافی رد کرده و در ظرف مناسب می ریزیم.

آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی گذارنیده و به نشاسته اضافه می کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مخلوط غلیظ شود و یک لایه نازک پشت قاشق را بگیرد و در این مرحله شکر و گلاب را اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه به آرامی بجوشد ، وقتی کامل غلیظ شد به طوری که جای خط چنگال روی آن محو نشود خلال بادام را اضافه می کنیم و 2/1 حلوا را در سینی چرب شده مناسب به قطر 1 سانت می ریزیم . در بقیه حلوا زعفران اضافه کرده و کمی هم زده و در ظرف چرب شده دیگر می ریزیم و پودر پسته روی دو قسمت حلوا می پاشیم و اجازه می دهیم تا حلوا در دمای اتاق خنک شود و سپس بهتر است 2 ساعت در یخچال نگه داشته و سپس به صورت لوزی بریده و یک در میان در ظرف از هر دو رنگ می چینیم 0

 

* ترحلوا را نباید به محض ریختن در یخچال قرار داد چون روی حلوا ترک می خورد و همچنین در هنگام طبخ اگر در غلظت مناسب برداشته نشود حلوا روی آن ضمن خنک شدن ترک برمی دارد 0

** در بعضی از دستورها از میزان آرد کاسته و بر میزان نشاسته می افزایند 0

نظرات() 
BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 02:53 ق.ظ
First off I want to say superb blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to know how you center yourself and clear your head prior
to writing. I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to
15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?

Thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :