تبلیغات
تزیین - حلوای خرما

تزیین

یکشنبه 1 شهریور 1388

حلوای خرما

نویسنده:   

حلوای خرما

ویژه شبهای قدر

مواد لازم:

خرما                     500 گرم

روغن                    1 پیمانه

خلال پسته و نارگیل  برای تزئین

آرد گندم                 250 گرم

 

طرز تهیه:

می توان از کنجد هم در کنار مغزهای گفته شده استفاده کرد.

 

آرد گندم اگر آرد سنگک و سبوس دار باشد بهتر است اما میتوان از آرد سفید هم استفاده کرد.

 

خرما را وزن میکنیم 500 گرم که شد بعد پاک میکنیم هر چقدر بماند همان را استفاده میکنیم.

 

آرد گندم را تفت میدهیم که رنگش طلایی شود بعد از تفت دادن حتماً الک میکنیم که یکدست شود.

روغن مایع یا جامد آبکرده را داخل ظرف ریخته و روی حرارت میگذاریم و بعد آرد را اضافه میکنیم روغن باید در حدی باشد که وقتی میخواهیم آرد را با آن هم بزنیم حالت روان پیدا کند.

 

اگر آرد را اول تفت دهیم بعد با روغن مخلوط کنیم روغن کمتری مصرف میکند اما میتوان آرد را از همان ابتدا با مقدار روغن گفته شده تفت داد که در آن صورت نیازی به الک کردن بعد از تفت دادن نیست.

 

وقتی آرد و روغن یکدست شد اگر سفت شده باشد یکی دو قاشق روغن اضافه میکنیم.

 

خرما بهتر است خرمای دشتستان کیلویی باشد که در بسته های 3 کیلویی در بازار موجود است چون شیرینی اش کمتر است و پوست آن نازک است که هسته خرما و کلاهکش را جدا میکنیم و از چرخ گوشت رد میکنیم.

 

خرما را که میخواهیم اضافه کنیم باید حرارت ملایم باشد چون حرارت زیاد باشد مسوزد و سفت میشود.

وقتی مایع تقریباً رقیقی از روغن و آرد به دست آمد خرما را اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدهیم تا خرما باز شود و صاف و یکدست شود.

 

آرد باید نصف خرما باشد البته آرد اگر کمی بیشتر شود هم مشکلی پیش نمی آید.

 

پودر دارچین را اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم و هم میزنیم تا یکدست شود قالب مستطیل به قطر 1 سانتی متر را اگر تفلون نباشد چرب میکنیم اگر تفلون باشد نیازی به چرب کردن ندارد مواد را داخل قالب میریزیم و کمی که خنک شد به شکل لوزی برش میزنیم میگذاریم کامل خنک شود بعد از روی برشها دوباره برش میزنیم تا حلواها کامل از قالب جدا شوند بعد روی آن را با مغزها تزئین میکنیم.

 

اگر دوست داشته باشید میتوانید انتهای کار که حلوا آماده میشود پودر گردو یا گردوی چرخ شده به آن اضافه کرد که خیلی مقوی میشود.

 

اگر دوست داشته باشید میتوانید مواد را داخل قالب نریزید و وقتی که مواد کمی خنک شد به طوری که بتوان به آنها دست زد آنها را به شکل گلوله ای در آورد و داخل مغزها آغشته کرد و در کپسولهای شکلات گذاشت.

 

برای خنک شدن این حلوا نیم ساعت کافی است.

 

این حلوا تا یک ماه تازه می ماند.

نظرات() 
What causes pain in the back of the heel?
یکشنبه 12 شهریور 1396 04:41 ق.ظ
Yes! Finally someone writes about Can you lose weight by doing yoga?.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :