تبلیغات
تزیین - حلوای قهوه

تزیین

یکشنبه 1 شهریور 1388

حلوای قهوه

نویسنده:   

حلوای قهوه

ویژه شبهای قدر

مواد لازم:

آرد                          250 گرم

روغن مایع                 200 گرم

کره                         100 گرم

شکر                       600 گرم

گلاب                       1 پیمانه

زعفران                    1 قاشق چایخوری

آب                          300 گرم

شکلات تخته ای         200 گرم

نان میکادو                 به میزان لازم

پودر قهوه                  2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

مقدار موادی که برای این حلوا گفته شد کاملاً مناسب است پس نیازی به کم و زیاد کردن آنها نیست اما در صورتی که بخواهید مقدار زیادی حلوا درست کنید همه مواد را با هم به یک اندازه تغییر دهید.

 

می توان به جای شکلات تخته ای و پودر قهوه از شکلات تخته ای با طعم قهوه استفاده کرد.

 

آرد را 2 یا 3 بار الک میکنیم بعد بدون روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و کرم رنگ شود بعد دوباره یک بار حتماً الک میکنیم تا موقع اضافه کردن روغن به آن گلوله نشود.

 

 

 

آردی که ما استفاده میکنیم آرد سفید شیرینی پزی است اما میتوان از آرد سبوس دار هم استفاده کرد.

 

شکر و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم تا شکر کاملاً در آب حل شود بعد زعفران دم کرده را اضافه میکنیم در آخر هم وقتی شربت در حال آماده شدن است گلاب اضافه میکنیم.

 

کره و روغن را با هم داخل ظرف روی حرارت میگذاریم آرد تفت داده شده را اضافه میکنیم.

 

اگر بخواهید حلوای شما حالت روغنی داشته باشد میتوانید روغن مایع بیشتری استفاده کنید.

 

آرد و روغن را کاملاً تفت میدهیم وقتی که کامل مخلوط و یکدست شدند حرارت را خاموش میکنیم و شربت را حتماً کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم اگر شربت را به یکباره اضافه کنیم نمیتوانیم خوب مخلوط کنیم و حلوا خوب از آب در نمی آید.

 

در اینجا ممکن است مواد کمی شل باشد جای نگرانی نیست کمی که بماند و خنک شود سفت تر میشود.

 

شکلات تخته ای را به روش بن ماری با حرارت غیر مستقیم آب میکنیم وقتی شکلات آب شد پودر قهوه را اضافه میکنیم.

 

داخل آب پاش گلاب یا آب میریزیم و روی نان میکادو اسپری میکنیم تا کمی نرم تر شود بعد یک لایه نازک از شکلات آب شده را روی نان میکادو میریزیم و روی آن حلوا را میریزیم و کاملاً پهن میکنیم و بعد رول میکنیم و داخل یخچال میگذاریم تا شکل بگیرد.

 

وقتی حلوا فرم گرفت حتماً با چاقوی اره ای برش میزنیم تا حلوا خرد نشود بعد روی آنها را با شکلات تخته ای و پسته و نارگیل تزئین میکنیم.

 

نظرات() 
What causes burning pain in Achilles tendon?
دوشنبه 27 شهریور 1396 05:47 ب.ظ
Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website.
It's simple, yet effective. A lot of times it's very hard
to get that "perfect balance" between usability and appearance.
I must say you've done a excellent job with this.
In addition, the blog loads super fast for me on Internet explorer.
Exceptional Blog!
Where are the femur tibia and fibula?
یکشنبه 12 شهریور 1396 05:36 ق.ظ
I constantly emailed this webpage post page to all my friends, for
the reason that if like to read it after that my friends will too.
BHW
جمعه 1 اردیبهشت 1396 04:17 ب.ظ
Hello there! Quick question that's totally off topic.

Do you know how to make your site mobile friendly?

My web site looks weird when browsing from my iphone4.
I'm trying to find a theme or plugin that might
be able to resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
With thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :