تبلیغات
تزیین - رنگینک

تزیین

یکشنبه 1 شهریور 1388

رنگینک

نویسنده:   

مواد لازم:

 

پودر قند                             240 گرم

کره یا روغن               280 گرم

آرد                          450 گرم

زنجبیل و هل             از هر کدام 1 قاشق مرباخوری

 

مواد میانی

 

خرما                       350 گرم

گردوی خرد شده        150 گرم

دارچین                    1 قاشق سوپخوری

کره یا روغن               1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

 

خرماها را بدون پوست و هسته چرخ کرده ایم.

 

آرد را بدون روغن تفت میدهیم نیازی نیست تغییر رنگ دهد فقط در حدی تفت میدهیم که عطر آن بلند شود.

 

کره یا روغن را روی حرارت میگذاریم.

 

از روغن مایع استفاده نکنید یا کره یا روغن جامد استفاده کنید.

 

وقتی کره آب شد آرد را به آن اضافه میکنیم و تفت کوچکی میدهیم که مخلوط شوند بعد که مخلوط شد داخل ظرف دیگری میریزیم تا خنک شود بعد وقتی که خنک شد پودر قند و رنجبیل و هل را اضافه میکنیم.

 

پودر قند را نباید وقتی آرد داغ است و روی حرارت است اضافه کرد چون گلوله میشود.

 

اگر آرد خشک شده باشد میتوان کمی کره یا روغن اضافه کرد.

 

مواد را با دست مخلوط میکنیم. اگر مواد را با دست خوب چنگ بزنیم کیفیت آن بهتر میشود و منسجم تر میشود.

 

برای تهیه مواد میانی خرمای چرخ شده را داخل ظرفی میریزیم بعد بقیه مواد گفته شده را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم.

 

خمیر آرد را دو قسمت میکنیم و هر دو قسمت را به صورت جداگانه روی نایلون پهن میکنیم و با وردنه صاف و پهن میکنیم بعد روی نایلون دیگری مواد میانی را با وردنه صاف و پهن میکنیم.

 

بعد روی یک لایه از خمیر که روی نایلون صاف شده مواد میانی را میگذاریم و روی آن دوباره لایه دیگر خمیر را میگذاریم اضافه های خمیر را میگیریم و به راحتی به اندازه های دلخواه برش میزنیم و با مغزهای دلخواه و با شکلات تخته ای آب شده سفید یا قهوه ای تزئین میکنیم.

 

قطر هر کدام از خمیرها که صاف کردیم حدوداً نیم سانتی متر باشد.

 

میتوان خمیر را روی نایلون پهن نکرد و نصف خمیر را در ظرف چهار گوش ریخت و با پشت قاشق صاف کرد بعد مواد میانی را روی آن ریخته و دوباره صاف کرد و نصف دیگر خمیر را روی مواد میانی ریخته و صاف کرد.

نظرات() 
How does Achilles tendonitis occur?
دوشنبه 27 شهریور 1396 10:50 ب.ظ
Great post.
BHW
چهارشنبه 30 فروردین 1396 05:49 ب.ظ
Thank you for sharing your thoughts. I really
appreciate your efforts and I will be waiting for your further write
ups thank you once again.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :